Börjar bli normal igen

Nästan i alla fall.. Bihålorna är fortfarande igentjockade men jag smittar inte och jag känner mig frisk för övrigt!

Ikväll är Walther och jag ensamna, Walther sover redan så jag är riktigt ensam. Imorgon ska vi nog försöka snygga till lite här hemma och på Söndag ska vi förhoppningsvis till Stigtomta och sen till Björkvik. I Stigtomta ska vi gratta lilla Hugo som blivit två år och i Björkvik ska vi fira min mor på morsdag och fira både mamma och pappa som fyller/har fyllt år (pappa 28 maj och mamma 1 juni).

Näst nästa lördag (den 12 juni) ska vi till Björkvik igen för då tar min minsta lillasyster STUDENTEN!!!

Onsdag-Torsdag nästa vecka ska jag på konferans i Malmö, kollegorna skvallrar om att de sett brochyrer om Köpenhamn på kontoret och de är helt uppspelta över att vi kanske ska på en utlandskonferans (hahaha). Det närmsta utlandskonferans vi varit är på båten mellan Helsingborg/Helsingör.. Hade ju kanske varit liite trevligare med en konferans i Filippinerna, men men vad är en bal på slottet?

Så fort jag är frisk igen så ska jag göra någonting åt min vikt! Funkar inte att inte kunna ha alla sina kläder, dessutom är det ju redan bikinisäsong och mina bikinis verkar ha krympt i tvätten efter Filippinerna ;) Allt är Ylvas fel, hon ger mig massor av god choklad och har jag skiten hemma så kan jag ju inte låta bli att äta... Har faktiskt hänt flera gånger nu att jag smygätit godis när Gustav somnat :( JAG ÄR SÅ DÅLIG!!!

Sjuk

Är sjuk igen... Är sådär lagom roligt. En hel arbetsvecka utan ledigheter eller sjukdomar o sen blir jag sjuk igen.. så jävla pissigt!

Har i alla fall sålt lägenheten nu så den sista juni flyttar vi till Nyköping =)

JAAAAAA!!!

Hade visning idag och fick in ett väldigt bra (då menar jag väääldigt bra) bud. Så förhoppningsvis bär det av till Nyköping i sommar :) (om vi nu hittar en hyresrätt utanför Brandkärr dvs.. Eller ett fint hus )

Visning imorgon..

Idag har vi varit och firat Pierre som blev hela 27 år gammal! Det e så kul att se Walther och Evelina ihop, de är så söta o rara o pussas o kramas i ena sekunden och nästa sekund rycker de saker ur nävarna på varandra och busar och håller på (dock tror jag Walther är lite mer skyldig till det senare, men han är ju också ett år yngre och lite mindre uppfostrad.. haha).

Nu håller Gustav på och lägger en övertrött Walther och sen är det bara sätta igång att städa. Marjana ska ta Walther en stund imorgon så vi får göra det sista ifred. Hon är en ÄNGEL!

Jävla skit!

Ibland är allt bara så jävla pissigt!

Bihåleinflamation och knapra antibiotika, ROLIGT!!!!

JAG E SÅ GRYMT SOCIAL!

Eller inte... Nu har äntligen Gustav kommit hem igen och Walther somnat för kvällen. VAd gör vi då? Jo vi sitter framför varsin dator (har ju fyra stycken att välja på...) och muppar oss.. Grymt social männsikor vi är ibland alltså :P

Så nu ska jag stänga ner skitdatorn och prata ihjäl honom istället :D

Barkaby idag

Nu har Walther fått ett par gummistövlar (men hoppas att de aldrig behöver användas), en nya pyjamas och en potta. Till mig blev det två par strumpor. Walther fick varmkorv till lunch och somnade sen snällt i bilen på vägen hem och somnade sen om i sin säng. Nu har han sovit i snart två timmar så han borde orka vara vaken en stund ikväll när hans pappa kommer hem. Tror han har saknat Gustav väldigt mycket för i morse sprang han runt i hela lägenheten och letade och ropade pappa, pappa. Walthers ögon är fortfarande lite kladdiga så jag blir nog hemma med honom veckan ut... Lika bra att han är helt frisk så han orkar vara med o leka hos dagmammam och så han inte smittar de andra barnen.

Jaha nu börjas det

Stackare lilla Walther, nu verkar det som sjukdomarna kommer på rad.

Imorse mådda han fin fint och jag lämnade honom hos dagmamman för att åka och möta upp Anna som jag skulle samresa med idag. Efter lunch ringde dagmamman och sa att Walther antagligen har ögoninflamation så det va bara att åka o hämta honom. När vi kommer hem så verkar han först hur pigg som helst men vid sex var det omöjligt att hålla honom vaken längre. Han var så trött så trött den lilla fisen och hostade och snorade och ögonen rann. Han fick lägga sig i sängen med sin flaska och han somnade på fem minuter (när flaskar var uppdrucken). Han lär väl dock vakna hur tidigt som helst imorgon..

Kul att förra veckan var Gustav på konferans o då va jag sjuk, denna vecka är Gustav i Skövde o jobbar o Walther är sjuk. Kul att vara tvungen att VABA det första man gör när man börjar jobba efter sin mammaledighet :/ Lagom poppis man lär vara hos chefen.. haha

Men bilen går hur bra som helst (trots att det är en SEAT, dock ser den precis ut som gamla Audi A4 eftersom det är exakt samma chassi) och när jag samreste med Anna så kände jag hur minnet började komma tillbaka så det ska nog inte ta alltför lång tid innan man är tillbaka på banan.


Bild av Annas Exponering

Snart börjar allvaret igen

Har nu gått o skräpat o över ett år (men snacka o underbart år det har varit!) och imorgon börjar verkligheten igen. Då kommer det bli riktigt svensson liv med hämta/lämna hos dagmamma, laga mat, jobba och så vidare...
Ikväll åker Gustav till Skövde och Walther o jag blir alldeles ensamna...

Ska se om jag hinner ladda upp lite bilder nu innan Walther vaknar..

RSS 2.0