Börjar bli frisk

Idag var min vikaries sista dag så han kom förbi och lämnade dator, mobil och allt annat jag behöver på måndag. På söndag kommer min tillfälliga bil levereras till mig och Gustav åker till Skövde och jobbar tills på onsdag.
Första arbetsveckans första dagar kommer jag och Walther alltså vara ensamna. Kommer nog bli lite längre dagar då för Walther än vad vi räknat med men förhoppningsvis kan vi korta av han dagmammatid lite på torsdag och fredag.

Valborgsmässoafton tillbringas för övrigt i tvättstugan (enda lediga tiden som fanns med kort varsel) och idag kom även våran lägenhet ut på hemnet http://www.hemnet.se/beskrivning/660004?r=3 Hoppas nu att vi hittar en trevlig hyresrätt i Nyköping (eller ett trevligt hus men det verkar inte finnas alltför roliga hus ute just nu).

Imorgon ska vi förhoppningsvis träffa familjen Morten/Nordström. Hoppas på fint väder så vi kan gå till lekparken och leka och fika lite =)

Sjuk

Morgonen började 20 över fem (enligt walther)! Vi låg kvar o myste i sängen till strax efter sju och gick sen upp o käkade frukost och började med morgonbestyren. Det värsta är att jag har feber och är genomförkyld! Lämnade Walther hos dagmamman vid 9 och gick sen tillbaka. På väg tillbaka inser jag att det bara är min bil som står parkerad på den sidan gatan och inser fan det är tisdag, städdag mellan 8-17 och självklart hade de jävla lapplisorna redan varit där! HATAR DEM! Kollade inte ens på lappen utan lät den sitta kvar jag menar nu har jag ju betalat för att stå där hela dagen så då kan ju bilen lika gärna stå kvar!

Idag ska jag bara ligga i sängen och försöka bli frisk tills det e dax att hämta min lilla terrorist.

Livet är svårt..

Walther är hos dagmamman och jag sitter hemma själv. Lägenheten ser ut som en bomdnedslag (jag vet vem som startade kriget...) så jag borde nog städa så att krigsherren kan stöka till när han kommer hem igen. Jag menar vad ska han annars roa sig med? Jag förstår inte hur något så litet kan orsaka så mycket förödelse.

Kan försöka beskriva lite hur det gått till: Walther hittade ett öppnat blöjpaket så nu har vi blöjjor över hela lägenheten, Walther hittade flyttlådan där alla hans saker låg, nu ligger de utspridda över hela lägenheten, Walther hittade skohyllan OCH skoskåpet så nu ligger skor i hela lägenheten, Walther har lärt sig öppna lådorna i köket så nu ligger köksgrejjor över hela lägenheten, Walther har oxå lärt sig öppna lådorna till hans byrå så nu ligger hans kläder över hela lägenheten...

Börjar ni förstå hur det ser ut här hemma?

Så fort man vänder ryggen till så hittar han på nått stökigt bus och jag kan ju inte springa efter honom hela tiden. Tröstar mig med att min mor säger att det där med att älska att plocka ur saker är en övergående fas, hoppas bara på att den går över snabbt. Håller på att lära honom att plocka tillbaka men det tycker han är roligt i två minuter sen vill han börja plocka fram igen :/

Vad ska jag göra? Kan ju knappast sätta hänglås på alla ställen eller låsa in honom i sitt rum...

Men lilla terroristen är i alla fall så söt o go att det inte går att bli arg på honom...

Just det ja, fixade naglarna igår och de blev skitbra :)

Har jag övergivit min son?

Fan känns som jag har övergivit honom... Det är sån skillnad på att lämna honom med en underbar filippinsk tjej vars jobb enbart är att underhålla Walther och att lämna honom hos en dagmamma. Lite skillnad på temperatur oxå... Idag blåser det småjävlar, duggregnar och är runt 1 grad varmt. Ängsliga morsan satte på Walther följande: Underställsbyxor nedsoppade i strumpor med mjukisbyxor över och sen termobyxer över det (dock tunna sådana) sen hade han t-shirt body, långärmad tröja fleecejacka och fodrad överdragsjacka, självklart även mössa men vantar är det sisådär med. Walthet HATAR att ha på sig vantar.

Känner mig så grym som lämnade honom ute i detta väder när jag själv fortfarande fryser fast jag varit inne i en halvtimme (min klädsel är dock följande: tunna jeans, jympadojjor, linne och en tunn stickad tröja med en vindjacka över..)

Dagmamman lovade att hon skulle ringa om det verkade som han frös eller var minsta kinkig så jag hoppas verkligen att hon gör det! Men när jag skulle gå var det inga problem, fick en slängkyss och ett bye bye och sen grät han i tre sekunder när jag börja gå sen hörde jag hur han skrattade så det känns skönt!

Men vad gör man när man är ensam hemma? Det e ju SKITTRÅKIGT!

Kankse borde städa lite men det är bara leksaker som är framme och när Walther kommer hem så kommer han ju att plocka fram allt sån igen så att plocka undan leksaker känns helt meningslöst!

Jaha..

... då kanske det e dax för mig att börja blogga igen då :)

Har nu kommit hem från Filippinerna och börjat skola in Walther hos dagmamma.
Inskolningen går jättebra och Walther trivs med sin dagmamma Ammi! Hoppas bara att allt fortsätter gå bra när jag börjar jobba den tredje maj. Lilla Walther har nu lärt sig att när man frågar om Walther ska gå o sova så nickar han och går in till sitt rum och ställer sig och väntar vid sängen.. Undrar om han e lite tröttare än vanligt nu när han börjat hos dagmamman...
Ska faktiskt bli roligt at komma tillbaka o börja jobba igen. Har beställt en ny tjänstebil (en saab 93 combi) som förhoppningsvis kommer inom de närmsta veckorna. Borde ju inte ta så lång tid med tanke på at saab lär väl inte vara världens populäraste bilmärke just nu.. hehe..

Hade fotografen här igår som fotade lägenheten (ska sälja den om vi får ut tillräkligt med pengar...) och bilderna såg jättebra ut. Förhoppningsvis blir mäklaren klar med objektsbeskrivingen imorgon så vi kan titta igenom och godkänna. Efter det läggs lägenheten ut på hemnet och sen ska vi ha visning 9 och 11 maj!

På Torsdag ska jag och fixa naglarna på ett nytt ställe som Catharina tipsade om, det heter Mysnaglar och ligger på Torsgatan (Catharina var mycket noga med att påpeka att det ligger väldigt nära Grappa som är hennes afterworkställe hehe..). De gör inte akryl eller gele naglar utan de använder tydlige silke och Catharinas naglar är superfina så vi får väl hoppas att de lyckas med mina naglar oxå ;)

Nu ropar disken på mig att den är färdigdiskad och vill ut från diskmaskinen och in i skåpen!

Ha det bra...

RSS 2.0