Walther ser ut som en prickig korv...

Jaha.. då var det till 99% säkert att Walther är allergisk mot mjölk! Började prova med mjölk för en och en halv vecka sen och i lördagskväll började han bli lite prickig och i söndags morse var det svårt att se skillnad på en prickig krov och lilla Talter... Som tur är verkar han inte lida av att det kliar eller nått sånt och det är ju tur det.
Ska ringa Walthers läkare för att se om hon vill se hur det ser ut och sen fråga hur fasiken jag ska göra med all mat. Mjölkfria gröten finns ju bara i småpack på apoteket och den enda mjölkfria vällingen jag hittat avskyr han. Den enda välling han tycker om är den man gör själv men det är ju lite smidigare när man ska bort och bara blanda vällingspulver med vatten eller ta med färdiga tetrapack med välling.. O sånt finns tydligen inte i mjölkfritt... Han vill ju nästan inte alls ha ersättning längre och om han nu inte dricker så mycket sånt vad ska jag då ge honom så han får i sig kalcium och allt annat nyttigt som finns i mjölkprodukter?

Jaja mycket frågor just nu och allt känns som det kommer bli jättekrångligt... Men huvudsaken är att lilla Walther kommer må bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0