Sjuk igen

Det går många dagar mellan mina inlägg nu. TV´n har pajjat och vi har datorn kopplad till TV´n så jag har bara dator när gustav är snäll och lånar ut sin dator...

Blev sjuk igen i fredagsnatt men har hela helgen haft underbar service av min kära sambo. Idag var han ju dock tvungen att åka o jobba och på en timme har mitt hem förvandlas till en krigszon! Walther i gåstol när mamma är sjuk är ingen bra idé: det ligger skor, tidningar, pappersbitar, leksaker, köksredskap, fjärrkontroller, tangentbord och allt annat som en liten sjumånadersbebis anser vara leksaker ÖVERALLT i hela lägenheten! Just nu sitter han på golvet och plockar ur alla saker jag lagt i en kastrull, snart dax att fylla på med nya saker. Tycker man borde få pengar till städhjälp av FK när man e föräldraledig och sjuk =) Det vore mycket trevligt just nu..

Känner mig som en hemsk mamma just nu, sitter bara o väntar på att tiden ska gå så han ska bli trött och vilja sova så jag också får lägga mig en stund...

Söndag

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på tvn (bilden funkar inte för den j*vla tvn har gått sönder) och kollar på Walther som springer runt i sin gåstol... När det blir helt tyst vet jag att han hittar på något bus, nu sist hade han lyckats fått ut en brödpåse från en låda, men han har även lycj´kats haft ner alla skor, halvt ätit upp varenda tidning vi har samt varit milimeter ifrån min kaffekopp.. Tror jag måste börja bli lite mer uppmärksam.

Walther har även börjat åla sig fram när han ligger på mage på golvet så snart har man väl ingen aning om var han är någonstans. Det här med att ta sig framåt får ju gärna dröja ytterligare några månader..

Idag ska vi åka ner till Björkvik och hälsa på. Ska bli trevligt att träffas, till och med Mathilda e hemma idag så vi blir hela familjen :)

Nu ska jag rädda våran spegel som attackeras av en Walther i gåstol (tur att familjen Engstrands tassar sitter kvar runt om hela gåstolen..)

RSS 2.0