Borta härifrån tills i April

Nu kommer jag inte blogga mer.

Finns dock på resedagboken.se under Alias GustavEmilia

Dahhh

E så sjukt trött! Har dock hunnit med massor idag så det känns skönt.

Lördag

packat packat o packat...


4 dagar kvar..

.. till VÄRMEN!

Har idag varit grymt effektiv och hunnit med att besöka min Farmor (som jag träffar alldeles för sällan), min nyopererade mor, familjen Engstrand och en snabbdejt med Hanna.

Mitt hem ser ut som fyratusen världskrig och Walther är helt ur rutin och har ännu inte somnat trots att hans pappa sitter hos honom och gör tappra försök att få honom att somna.

Imorgon ska det packas, packas o packas...

6 DAGAR KVAR

Mindre än en vecka kvar nu... Ska bli så grymt skönt!

Idag kommer AnaBanana på lunch och sen ska det tvättas kläder...

Walther springer längs alla möbler här hemma o ropar: mammamamma och ska lukta på alla blommor i fönstren. Kan bli en mycket spännande flygresa.. hmm.. Men det är det nog värt :)

Vaccination

För tre veckor sen fick Walther svininfluensaspruta och idag har han fått mot hepatit b och mässling, röda hund, påssjuka. Blir mycket vaccin för en sån liten kille men bättre det än att han blir sjuk.
Idag fick han ett bamseklistermärke och ett klistermärke med pluto för att han var så duktig =) *stolt mamma*
Tog tunnelbanan hem från stan men gick från ropsten hem för att Walther skulle somna så nu sover han gott på balkongen. Hoppas han sover lika länge som han gjorde igår, alltså strax över tre timmar... Han har i alla fall klarar sig igenom alla dessa fruktansvärda tutningar de gör ibland (tror det är den första måndagen i månaden de tutat). Det låter så högt ute på våran balkong att man tror att de står och tutar en rakt in i örat men Walther bara skruva lite på sig och började sedan snarka igen... Underbart..

Känns som det är tisdag idag men det är ju måndag, så alltså 8 dagar kvar. Om sex dagar kommer syskonen och pappan hem från Egypten och de verkar inte ha det så dåligt där, runt 30 grader varmt :) Får se om Mathilda får blodad tand och kommer ner till Filippinerna o hälsar på ;)

9 dagar kvar

Onsdagen spenderades i Björkvik hos mor och far och elin. Torsdag efm åkte vi dit igen när vi var på väg ner mot kalmar. Stannade i kalmar tills lördag efm då vi åkte till björkvik igen och fick då elin med oss upp till sthlm. Imorse kvart i sju kom far och mathilda och jag skjutsade dem och elin till Arlanda för de åker till Egypten en vecka. Jag hämtar dem på Söndag igen.

Strax innan halv elva gick vi ut för att Walther skulle sova en liten stund och han sover fortfarande (sovit i över tre timmar på balkongen nu..) Ska egentligen ta och försöka fixa massa här hemma men jag orkar inte riktigt ta tag i saker just nu känns det som. Kan göra det imorgon istället ;)

Tisdag - två veckor kvar

Kvart över nio tog Louise och jag bussen in till city. Louise hade et riktigt viktigt uppdrag : att köpa ett speciellt vin som släpptes idag på systembolaget. Det är ett vin som fått 100 poäng och det fanns bara 276 flaskor.

Systemet öppnade vi tio så vi traskade i lugn takt dit för klockan var ju bara 20 i tio. När vi kommer runt hörnet så ser vi att det är hur mycket folk som helst som står längs vägen. Louise skrattar och säger "jag lovar att det är kön till systemet" jag svarar då "hahahaha klart det inte är, de väntar ju på bussen" Vem tror ni hade rätt? Inte var det jag i alla fall... Det var kö hela regeringsgatan ner från systemet inne på NK! Och allt detta för de släpper lite begränsade upplagor av vin, champange etc.
Stod i kö i ca en timme och sen fick Louise springa in medans jag gick en runda med barnen på NK och som tur va så fick hon tag på tre flaskor av det vinet hennes man gett henne i uppdrag att köpa. Så jag köpte ett sånt vin av henne :) Har precis satt in pengar på ditt konto Louise.
Efter det såg våran tur ut såhär: Urban outfitters, H&M, BR leksaker (där jag köpte en leksak att ha på planet till Walther och en liten present till Sally som fuller ett år), fiket inne på Gallerian, Åhlens barnavdelning (blöjbyte), till gubben som sålde munkar och sen tunnelbanan till Ropsten och sen gick vi därifrån hem...

Min älskade lilla Walther spenderade eftermiddagen med att gå runt alla möbler han kan resa sig upp mot. Självklart pillar han upp dörren till toaletten och rullar ut toalettrullen och river den i molekyler medans jag kollar FB... Får skylla mig själv att jag inte har bättre koll på honom ;)

Snart börjar Ugly Betty och sen är det Desperate houswifes. Imorgon åker jag till mor min i Björkvik och hälsar på.

Tack och godnatt!

Vinet jag köpte:

RSS 2.0