Shoppat idag

Va inne i stan med Louise, Eliott och Walther idag.. Skulle shoppa jättemycket hade jag tänkt men det blev bara ett par jeans-- De var dock trasiga (såg jag när jag kom hem) så jag måste in imorgon och byta.. Sjukt irriterande, men på Gina(där jag köpte jeansen) var de riktigt trevliga när jag ringde och la undan ett par nya jeans åt mig =)

Imorgon blir det även en sväng förbi Stigtomta och sen är det Farfars 70-årskalas som gäller =)


Onsdag

Morgonpromenad i spöregn, dammsugit, bakat bröd och umgåtts med världens bästaste Walther.. Det är vad jag gjort idag =)

Vad har du gjort???

Trevliga Tisdag

Har varit en mycket trevlig tisdag :)  Tack alla inblandande ;)

Nu: tv tittande i sängen

Pösssss o godnatt

Dåliga jag..

Nu har det gått sådär jätte lång tid sen jag skrev.. Denna gång skyller jag på att jag inte har någon egen dator.. använde Gustavs jobbdator.. O hn har ju börjat jobba nu :/

Uppdatering sen sist:

Förra helgen (14-16aug) spenderades i Göteborg (aka. Sveriges baksida...) Gustav hjälpte sin kära syster att flytta och jag och Walther shoppade.. Tyckte jag var en utmärkt arbetsfördelning ;)

I måndags var Annabanana här och käkade och drack några klunkar vin.. Mycket trevlig kväll...

I tisdags var det dags för mammaträff (alltid på tisdagar klockan 13.00..) Mycket trevlig som vanligt och massa gott att fika på :D

I onsdags var jag "hemma" i Katrineholm och hälsade på. Träffade Linnéa och Alice, Misa och Filippa, Karin och Ebba, Syster Elin (som var brun som en liten apa.. *morr*) och han även ta ens väng förbi pappas jobb och träffa honom lite.. En riktigt trevlig dag så den lilla trippen gör jag nog snart om (alltså så kommer jag snart igen och våldgästar dig Linnéa..)

I torsdags var det premiärsim på Babysimmet.. något Walther tyckte mycket om.. Eller han tyckte väl mest att det var roligt att plaska.. det där med att simma var han inte så intresserad av.. Haha..

I fredags slocknade Walther vid sju och vi strax därefter (glömde att tvätta..*ooops*)

Lördagen träffade vi Engstrands (det var nu grymt länge sen vi va där..) och spanade in deras nya soffa (som var apsnygg) och grillade lite käk..

Idag har vi tvättat (eftersom vi inte gjorde det i fredags..) och städat lite. Nu sitter jag o väntar på att Gustav ska komma hem så vi kanske kan ta en kvällsmacka o sen gå o lägga oss... han e iväg och packar iordning bilen inför en viktig arbetsdag imorgon..)

Nu dör snart batteriet i tangentbordet, så om jag missat några bokstäver så e det tngentbordets fel och inte mitt =)

Dagen Onsdag

Idag har Walther, jag, Louise och Elott varit i Västermalmsgallerian o shoppat. Det var Walthers första åktur med tunnelbanan :) ick hur bra som helst förutom att hissen vid Fridhemsplan var seg och muppig...

Köpte ett par vantar och solhatt till Walther på POP och en svart fleecejacka på Åhlens (även den till honom). Till mig blev det bara ett par mörka jeans leggings från MQ, skulle gärna hittat några roliga skor oxå men det fanns inget kul...

Imorgon ska jag (Walther, Louise och Eliott ska självklart oxå med) till BVC. Ska mäta och väga Walther sen ska vi o käka lunch nånstans...

Jag e grymt avis på lillasyster Elin som nu är på Kreta, snacka om att åka precis rätt. Det var fint väder fram till den dagen hon skulle åka och sen hon åkte har det varit mulet hela tiden här hemma :/ Hoppas hon och Sofie har det bra =)

Underbara Nåttarö

Har varit ute på Nåttarö hela helgen, mycket trevligt och här är lite bilder från helgen:



Älskar solen =)

det e sånt underbart sommarväder nu, varför kan inte bara hela somrarna vara såhär? Dagen har spenderats på fågelöudde och Anna stod för värsta servicen, hon kom med lunch =)

Imorgon bär det av till Nåttarö och det ska ätas massor av kräftor och drickas massor av vin.. HÄRLIGT!!!

Nu har jag bokat biljett till Katrineholm, Onsdag v 34 ska jag få träffa lilla Alice och Linnéa. Ska bli supertrevligt att träffas..
Måndag och tisdag natt v 34 blir jag och Walther ensammna hemma.. Kanske blir ensamna hela veckan om inte Gustav kan ta sig hem.
Hoppas på att Hanna kommer upp och hälsar på nån dag framöver så vi kan shoppa lite ;)

Underbara dag =)

Idag har vi legat på en filt på gräsmattan i Engstrands trädgård och vaktat så att inga bovar skulle komma in i huset (de är på kanarieöarna..Engstrands alltså, inte bovarna..) Har varit hur skönt som helst med fint väder och allt :)

Nu e det mesta inför Filippinerna bokat (som vi ska boka i förväg). Bara 4,5 månad kvar... Längtar sjukt mycket. Vi har bestämt oss nu att vi flyger till Manila från Hong Kong och stannar där i två nätter (på Shangri-La.. hehe) innan vi flyger vidare till Taglibaran. Sen blir vi kvar på Alona beach tills slutet av Januari och resten tar vi som det kommer.. :)

Stackare Walther var trött idag... Somnade redan vid sex, han orkade bara inte hålla sig vaken längre stackaren...

imorgon kommer Anna till ön och på fredag åker vi till Nåttarö på kräftskiva (kommer hem på söndag). Helgen efter det blir det väl antagligen Gbg och veckan därpå åker Gustav på konferans hela veckan. då tänkte jag passa på att åka ner till Katrineholm, ska åka tåg.. Får se hur det går.. haha Hoppas Walther tycker det e kul =)

nu ska jag ringa min moder för o se om hon vill prata med mig!

RSS 2.0