....

Kolla vilken fin julstjärna jag köpt:


Och titta vilken fin säng bebis ska få (med lexington spjälskydd...):


Imorgon ska vi plocka i ordning förråd och vara barnvakt åt beEeElLAAa (så säger isabellas moster *haha*)

Nu ska vi snart somna i soffan ;)
'

magen i v29


Börjar bli riktigt stor nu.. Undrar om inte barnmorskan beräknat fel födelsedatum???

måndag..

Klockan är 18.09 och jag är precis klar med jobbet.. Det kommer bli mycket av den varan den här och nästa vecka. Måste säkerställa bonusen =) Den vill man ju inte missa...
Idag har det varit lite halvkaotiskt på vägarna, jag fattar inte hur korkade människor kan vara? Vem har missat att vi bor i ett land där det brukar snöa på vintern och att det då är bäst om man har något som kallas för vinterdäck på? Om man inte har råd med bra vinterdäck ska man fasiken inte vara ute och köra bil som en stoppkloss och vara en allmän trafikfara!

Nu ska jag försöka få Gustav att laga mat till mig, jag är jättehungrig! (man blir det av att vara arg på korkade människor en hel dag *hahaha*)

Söndag

Idag har vi hunnit med mycket.. oljat utemöblerna, bakat kladkaka (och ätit upp den), putsat köket, satt upp julgardiner och tvättat... Phu... skönt att det är måndag imorgon.. hmm.. kanske inte.. Men men snart är det jul =)

Snö =)

Första riktiga snön har kommit =)


Utsikkten från balkongen imorse...

bebisnedräkning




Första veckan..

Första veckan på Estrella är nu avklarad.. Allt känns riktigt bra, även om allt inte riktigt är på plats.. Anna börjar nästa vecka också o det ska bli riktigt kul!
Ikväll blev det Pizza och Julmust..Julmust är så gott, fattar inte varför det inte kan finnas must året runt?
Nästa vecka börjar Föräldragruppen och sen rullar det bara på o rätt som det är så är det julafton.. Måste kanske börja tänka på att köpa julklappar snart?

Nej sluttänkt på det nu, nu ska vi kika på film :)

Bebis påväg...



Lilypie Expecting a baby Ticker

Länge sedan..

Har inte hunnit skriva på länge.. Förra veckan var det konferans i Gbg On-Fre. När vi landade i sthlm igen och jag skulle ta min väska från bandet var ett hjul borta.. Men all cred till SAS, de frågade bara vad jag ville ha för ny väska och ursäktade sig och sa att de bara hade väskor av märket Samsonite.. Så det ordnade sig smidigt..(eller ja, fick vänta bra länge i kön innan det blev min tur att klaga, men som sagt var jag hann inte mer än säga att min väska var trasig förens de erbjöd mig en ny väska så på det stora hela tycker jag att det e helt ok)

I lördags var hela familjen här på besök, mycket trevligt. Och dom hade tårta o kakor med sig :) *mums*  O min mor säger att hon snart, alldeles snart nog är redo att "övningsköra" upp till sthlm.. Hon måste ju lära sig nu så hon kan komma o hälsa på lillgusta ;)

Systrarna mina


Idag har jag suttit hemma o jobbat hela dagen fram tills nu, när man väl börjar med admin arbete hittar man bara mer o mer o göra... det tar liksom aldrig slut.. O däremellan ringer telefonen.. Men men imorgon blir det ut och besöka nya kunder i Täby... Har lånat gps av Marjana (G. måste ju ha våran) så nu ska det inte vara så svårt att hitta heller... hoppas jag...

Nu e det dax att sova...

Nu har jag bloggkoll ;)

Följ min blogg med bloggkoll

Om det nu är någon som är intresserad... =)

Avskyr mobilsvar!!!

Det går inte att komma fram till Gustavs mobil! Blir så arg, kommer hela tiden till mobilsvar... Det är det där äckliga företaget Telenors fel! Bytte från Telia till Telenor och nu funkar ingenting... *gahhh* Vad gör man??

Nu ska jag ta något att äta sen ska jag spendera kvällen med att ligga i soffan o glo på TV! Kanske får i mig en eller ett par lakritsklubbor ;)  (tack anna för den stora påsen med klubbor)

Trevlig kväll!

Mätt och belåten!

Hemkommen från Engstrands och är mätt och belåten, nu e det dags att sova! God natt

Bebis nedräkning



Lilypie Expecting a baby Ticker

Söndag..

Vad är det som är fel på bloggen??? Blir galen.. går ju inte att göra nya inlägg! Nu tänker jag kopiera detta och trycka på spara tills det funkar!!!

Idag har jag i alla fall tagit nya kort på magen, men de får jag lägga upp imorgon för batterit i kameran dog...

Snart ska vi till Engtrands och äta lite middag, tror att det är Fru Engstrands mor som är där och kommer att bjuda på cevapcici (tror det stavas så). Ska bli supergott... =)




Drömmer mig bort:

Saknar




Snodde från Elin

För 5 år sen...
Fyllde jag 18 och tog mitt körkort! =)
För 3 år sen...
Fyllde jag 20 och fick börja handla på Systembolaget =)
För 1 år sen...
Köpte jag min första egna lägenhet, -2,5 miljoner på bankkontot...
För 3 månader sen...
Mådde jag jätteilla och kräktes nästan varje dag...
Igår...
Gjorde jag klart allt jobb som har med Kraft foods att göra, på måndag är det enbart Estrella som gäller... =)
Imorgon...
Är det Söndag, tror att det blir promenad i gamla stan och stanna på Lady Hamilton för att dricka lite te och äta lite scones...
Om ett år...
Är jag en mamma =)

Boracay

Läste precis ett mail ifrån Catharina, tydligen så har ägaren av ön och borgmästaren bestämt sig för att stänga av elen till ön mellan 7-17 för att få alla små privata ställen att gå under så de kan sälja mark till alla stora lyxhotell som vill etablera sig där. Fy fan säger jag, shit va äckligt korrupt! Om det bara blir massa lyxhotell o skit på Boracay kommer ingen av Boracays charm finnas kvar! Då kommer det gå äckliga charterresor dit och det kommer bli helt översvällat av turister!
Jaja det blir väl att åka dit en gång till sen får man väl börja leta efter en ny liten ö...


Segla vidare...

Gustav läste precis på en sida om ön att regeringen nu har skickat dit militären för att driva bort lokalbefolkningen.. Militären kommer tungt beväpnade och ser till att att den stackars lokalbefolkningen flyttar från deras egna hem.. Helt sanslöst, vi är lite bortskämda här i sverige med en inte alltför korrupt regering...

Barnvagnen

Barnvagnen med liggdelen:


Vagnen med bilbarnstolen:

Jag e såå sjukt trött!

E så himla trött... Men var o tog blodprovet idag i alla fall, helt själv! *stolt* Var på Torsviks vårdcentral och det var världens trevligaste sjuksköterska som gjorde det.. Märkte knappt ens av det och ändå hann hon ta TRE rör med blod.

Hade totalt glömt bort att jag skulle lämna in bilen idag (de skulle fixa framlyktan) så när jag precis var på väg att åka hemifrån kom jag på det, snacka om tur... Men jag tycker synd om de som jobbade med bilen för jag har inte tvättat den o sen vi åkte till Kalmar i helgen ser den ut som man hällt lera över den...
Fick i alla fall världens (kanske till och med universums) fulaste lånebil:


Nu ska jag blunda fyra minuter i soffan innan jag ska sätta mig ner framför datorn o jobba lite....

Såhär ligger det till...

Var idag hos BM för att kolla hb, trots att jag käkar järntabletter så sjunker jag alltför mycket hela tiden så nu måste jag gå och ta ett riktigt bodprov! Mitt absolut värsta, jag har gjort det en gång och jag sa aldrig mer och nu måste jag verkligen göra det så de vet vad det är som är fel! Fan fan fan! Men men slipper gå till satkärringen på labb som gjorde det sist i alla fall. Jag vill verkligen inte detta, kan dom inte hugga av mig fingertoppen o tappa blod ur fingret istället? Det skulle kännas miljarder gånger lättare att göra.... Får bita ihop för bebis skull...

Såhär tjock är jag för tillfället

Framifrån:



Från sidan:



Och jag är i vecka 26! Hur ska detta sluta???


RSS 2.0