BVC besöket

Kom på imorse att det är öpper mottagning på BVC på torsdagar så jag tog Walther i vagnen o sprang dit för o kolla så att han går upp bra i vikt.. (han kräks ju så fruktansvärt mycke av NUTRA) Han går upp jättebra i vikt..nästan lite för bra..  BVC-sköterskan sa att vikten brukar plana ut vid tre månader men Walther går stadigt uppåt =)

Men BVC sköterskan tyckte att vi skulle börja med gröt på en gång (som smakportioner först) för hon tror att det kan göra att han kräks lite mindre.. Var ju då som sagt nere i centrum igår o köpte Sempers mjölkfria gröt med ris o banan. Den kostar 49:- för 9 portioner! Det e ju helt sjukt dyrt.. Så jag fråga på BVC och hon rekomenderade att man gjorde egen gröt. Det var hur smidigt som helst: mixa havregryn, koka upp vatten rör om, ha i NUTRA, rör om KLART!
 
Så Walther provade gröt för första gången idag.. Första skeden var jättespännande (både för honom o mig..) o han  mumsade i sig bäst han kunde (det mesta hamnade dock runt munnen). Ska prova imorgon igen =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0