Arbetat idag

Har jobbat idag... Känns som det är så sjukt mycket just nu. Eftersom vi ska dela på oss v.46 så ska budgeten för året ut vara klar v.45! Det är en riktigt tuff målsättning och ärligt talat känner jag mig inte riktigt iform för tuffa målsättningar... men men vad jag man? Bara att bita ihop o kämpa på.

Ikväll blev nya säljprogrammet färdiginstallerat på min datorn i alla fall (efter mycket strul så gick det att installera..). Så i morgon ska jag ägna hela dagen åt att lära mig det, ska bli jättekul.

Efter att ha plockat på lagret och städat i flera timmar känns det verkligen i min rygg och nacke.. Jag är så dum som håller på (Gustav säger alltid till mig att låta bli..) men jag vill ha ordning på sakerna.

Mathilda o Joel skulle ha kommit hit i helgen men Joel är sjuk så de kommer inte :( Undrar vad vi får hitta på då? Blir nog antagligen att olja utemöblerna så vi kan ställa in dom för vintern... E ju inte långt kvar till snön kommer :( E ju snart dax att börja tänka på julklappar och själv skriva en önskelista o efter det e det inte långt kvar tills bebis kommer... :)

Nej nu ska jag krypa upp i soffan o kolla på Bert, Melker och de andra som kollar över skolmaten... Äntligen tar någon tag i problemet!

Kommentarer
Postat av: Lidingömamman

Hej tjejen! Kul att du har kommit igång och bloggat. Du måste se till att Gustav sköter om dig nu när du tar i alldeles för mycket på dagarna ;-)

2008-10-13 @ 23:08:03
URL: http://lidingomamman.blogg.se/
Postat av: elin

2008-10-14 @ 09:49:50
URL: http://elixerixon.blogg.se/
Postat av: elin

:D dom bilderna är så fina :)

2008-10-14 @ 09:50:12
URL: http://elixerixon.blogg.se/
Postat av: elin

:D dom bilderna är så fina :)

2008-10-14 @ 09:50:29
URL: http://elixerixon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0